Velkommen til Dorthe Mariehjemmet

2. juli 2020

Kære Pårørende.

Så er dagen kommet, hvor vi igen kan byde jer velkommen indenfor på Dorthe Mariehjemmet efter at nogle af de strenge Covid restriktioner er ophævet.

Der er dog stadig regler, der skal overholdes og det håber jeg, at I alle vil være med til, så vi ikke løber unødig risiko for at bringe smitte indenfor i huset.

Alle besøgende skal være raske, holde afstand og god hygiejne. Alle besøg skal forgå på beboerens bolig eller i haven og I skal gå direkte dertil og undgå kontakt med andre beboere. Hvis I ikke kan overholde at holde afstand, ligger der mundbind ved indgangsdøren som vi anbefaler, at I bruger. Der ligger også en revideret pjece, der handler om hvordan vi anbefaler besøg skal foregå. Læs den grundigt, så I er forberedt. Jeg vedhæfter den også her på siden.

Vi modtager stadig besøg i haven og I behøver ikke længere at bestille tid. Samme regler gælder dér, at der skal holdes afstand og vi har ladet bordene stå, så det er muligt.

Døren ved Fortvej 19 er åben og døren ved Rødovrevej 325 er stadig låst, så vi kan håndtere pakkepost og anden trafik.

Vi vil gerne opretholde den telefontid vi skrev om for 14 dage siden således, at grupperne kan kontaktes i følgende tidsrum: kl. 11-12, 13-14 og igen 18.30-19.30.

Jeg håber I forstår, at det er med til at undgå forstyrrelser for personalet, så de kan være nærværende over for beboerne. Hvis det frembyder problemer eller I iøvrigt gerne vil i kontakt med mig, er I altid velkomne til at skrive mig en mail eller et brev. amu@mariehjem.dk eller Anne Munk, Rødovrevej 325, 2610 Rødovre.

Vi glæder os til gensynet og takker jer for jeres tålmodighed og forståelse gennem de sidste måneder.

Venlig hilsen

Anne Munk

konstitueret forstander