Velkommen til Dorthe Mariehjemmet

Fredag den 25. september 2020 – kl. 8.45

Ophør af restriktioner i forbindelse med udbrudshåndtering på 1. sal

 Jeg er glad for at kunne fortælle, at alle beboere og alt personale nu har haft 2 negative test for Covid-19 infektion. Det betyder, at vi kan ophøre med de specielle restriktioner, der har været gældende i 14 dage for både beboere, pårørende og personale tilknyttet 1. sal.

Det betyder, at vi igen kan åbne op for besøg til alle beboerne fra én nærmeste pårørende indendørs. Og stadig fortsætte med udendørs besøg for få pårørende til hver beboer. Og vi er glade for at mærke, at pårørende bakker op om at holde afstand, god håndhygiejne og brug af mundbind på besøg hos beboerne på Dorthe Mariehjemmet.

Beboerne kan også igen få besøg af sundhedspersoner, når det er nødvendigt.

Og som hidtil, så kan vi lave specielle aftaler, når der er alvorlig sygdom hos beboerne inde i billedet. Kontakt os endelig, hvis der er brug for det.

Besøgsrestriktionerne på Dorthe Mariehjemmet og de andre plejehjem i Rødovre Kommune og Hovedstadsområdet gælder foreløbig til torsdag den 1. oktober 2020. Og vi har endnu ikke hørt fra myndighederne, om der bliver andre tiltag.

På ledelsens vegne

Ulla Thanning

Sygeplejefaglig leder

Fredag den 11. september 2020 kl. 16.39

Midlertidige begrænsninger i adgangen til Dorte Mariehjemmet

Efter øjeblikkeligt påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed, er Rødovre Kommune blevet pålagt at lukke for alle indendørs besøg på plejehjemmene i kommunen.

Påbuddet er blevet indført, på grund af smittetrykket i samfundet stiger, og samtidig stiger antallet af indlagte på hospitalerne.

Indendørs besøg vil kun kunne finde sted

  • ved meget alvorlig sygdom
  • besøg fra én nærmeste pårørende (f.eks. ægtefælle, barn eller samlevende). Styrelsen har besluttet, at der skal udpeges en person.

Døren ved hovedindgangen (glastårnet) bliver permanent låst. På døren henvises til telefonisk kontakt til afdelingerne

  1. sal – 36 73 02 06
  2. sal – 36 73 02 08
  3. sal – 36 73 02 10

Vi henstiller til alle, at ved behov for telefonisk kontakt til personalet, sker det efter kl. 11.00 om formiddagen.

Vi er meget kede af, at vi er blevet påbudt at indføre besøgsrestriktioner igen og med så kort varsel. Og håber på jeres forståelse og samarbejde.

På vegne af ledelsen og Rødovre Kommune

Ulla Thanning

Sygeplejefaglig leder