Velkommen til Dorthe Mariehjemmet

Søndag den 10. januar 2021.

Kære pårørende,

I dag søndag d. 10/1 blev desværre den første beboer på Dorthe Mariehjemmet testet positiv. Det er vi alle meget kede af. Vi har arbejdet ihærdigt med at overholde alle forholdsregler. Men som alle ved, kan denne virus spredning ikke styres 100%.
Vi har derfor i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed iværksat udbrudshåndtering for hele Dorthe Mariehjemmet. Og det betyder, at vi i løbet af de næste par dage skal pode alle beboere og medarbejdere.
Vi har også måtte isolere 8 beboere på 2. sal, da de er nære kontakter. Det betyder, at de skal opholde sig i egen bolig og ikke må modtage besøg udefra. Vi er lige nu i gang med at planlægge de 8 beboeres videre testning i samarbejde med Styrelsen, og vi vil informere om det, når vi har konkrete oplysninger.
Beboerne og personalet holder sig til egen afdeling, indtil udbrudshåndteringen ophæves. Men indtil videre er planen, at beboerne skal testes sidste gang d. 19/1, og så håber vi på negative testsvar dér. Styrelsen har endnu ikke indført ekstra besøgsrestriktioner, men vi vil opfordre vores pårørende til at overveje, om besøg kan udsættes til, efter udbrudshåndteringen er overstået.
Vi er lige nu så glade for, at næsten alle beboere blev vaccineret for en uge siden. Det giver alle håb for fremtiden.
Kontakt endelig afdelingen eller ledelsen ved spørgsmål til dette.

Venlig hilsen
Anne, Kenneth og Ulla

Mandag den 4. januar 2021.

Kære pårørende,

Så kom dagen hurtigere end vi havde regnet med.
Vi har 3/1 vaccineret alle beboere, der har ønsket det og de medarbejdere, der var på arbejde.
Der kom et team af læger, sygeplejersker og farmaceuter, der håndterede vaccinerne og selve vaccinationerne.
Vi havde planlagt alt minutiøst og det hele klappede bare. På to timer havde vi vaccineret 126 personer. Vi skal formentlig vaccinere 2. gang om 3 uger. Vi orienterer når vi ved mere.
Vi er glade, lettede og stolte. Conni i køkkenet havde lavet lækker kage til alle, som vi fejrede dagen med.
Vi havde selvfølgelig også hejst flaget på den store dag.

Anne Munk